Super trots zijn wij dat wij één van de tien genomineerden zijn voor de Drentse Onderneming van het Jaar 2020! 

 

'De stichting Drentse Onderneming van het Jaar was positief verrast door de vele aanmeldingen. Inmiddels passend in de traditie van de verkiezing, maar door de uitzonderlijke Corona-situatie in 2020 op zijn minst heel bijzonder te noemen. Uit de 153 aanmeldingen zijn inmiddels de tien genomineerden gekozen die gaan strijden om de titel. De jury heeft na zorgvuldige selectie de volgende kandidaten geselecteerd: Bork Groep, Tuinland Assen, Landes High End Machining, Watter BV, Inent Advies, Miron Violetglass, Confexion, Olijslager Verf BV, Brands Bouw BV en Wigchers Internationaal Transport.

Voorzitter van de jury Ludo Mennes: "Wij zijn heel blij met de genomineerde ondernemingen. Het is een mooie mix geworden. Dat maakt het niet makkelijk om een winnaar te kiezen straks, maar doet erg recht aan de economische bedrijvigheid in Drenthe."

Afhankelijk van de regels die gelden rondom bijeenkomsten en evenementen en de maatschappelijke situatie rondom Corona, kijkt de stichting naar een passende manier om de finale te organiseren.'

Het hele bericht is te vinden op: Drentse Onderneming van het Jaar

 

De komende tijd zullen we ons voorbereiden op de nominatiebijeenkomst in oktober. Hier krijgen we de gelegenheid om ons te presenteren en te benadrukken waarom wij door zouden moeten gaan naar de finale!

 

Drentse Onderneming van het Jaar 2020