Werken bij Brands

Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige carrière in de bouw? Bij Brands Bouw krijgen de juiste kandidaten uitstekende kansen. Met een goed salarispakket en de mogelijkheid om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Werken bij Brands Bouw is de kans om jezelf te bewijzen in een solide bouwbedrijf met een uitstekende reputatie.

Leerbedrijf

Brands Bouw is een vooraanstaand leerbedrijf. De leerlingen maken deel uit van een bedrijfscultuur die stimuleert en de mensen uitdaagt. Jonge werknemers nemen bij ons bedrijf een volwaardige plaats in. Zij worden op verschillende niveaus opgeleid. Bij Brands Bouw bieden we onze gemotiveerde medewerkers uitgebreide loopbaankansen.

Wat verwachten wij van jou als stagiaire?

Een goede inzet, waarbij de bereidheid om te leren zal bijdragen aan een waardevolle en succesvolle stage, niet alleen voor het bouwbedrijf, maar zeker ook voor jou!

Wat zijn de werkzaamheden?

Alle voorkomende werkzaamheden ter ondersteuning van de afdeling. Voor de afdeling calculatie en werkvoorbereiding betreft dit onder meer het assisteren bij het uittrekken van hoeveelheden, het aanvragen van offertes en het in Autocad uittekenen van werktekeningen en details. Voor de afdeling uitvoering betreft dit onder meer de controle op werktekeningen, hoeveelheden, maatvoering en toe te passen materialen.

Leren en werken

Werken bij het familiebedrijf middels een leerwerk-traject doe je samen met een leermeester. Je gaat niet alleen naar school om te leren, maar ook om te toetsen of dat wat je in de praktijk hebt uitgevoerd goed is uitgevoerd... Je wordt als volwaardig medewerker in het team opgenomen, met kans op een vaste baan in de bouw!

Geïnteresseerd?

Om te weten te komen welke mogelijkheden Brands Bouw B.V. je kan bieden, verzoeken wij je en bericht te sturen per mail, sollicitatie@brandsbouw.nl

Open sollicitaties

Je mag je open sollicitatie sturen naar onderstaand adres. Wij zijn een allround bedrijf en hebben vele vakdisciplines. Geef duidelijk aan in welke functie je aan het werk zou willen en vermeld de kennis en ervaring die je hebt opgedaan. Stuur ons je CV per mail en we kijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn!

Je kunt je brief met CV per sturen aan:

Brands Bouw B.V.
Postbus 18
7800 AA
Emmen

Telefoon: 0591-657900
Email: sollicitatie@brandsbouw.nl

In het kader van de privacywet mogen wij de sollicitaties standaard 4 weken bewaren, maar indien je in je bericht ons toestemming geeft mogen wij de sollicitatie een jaar bewaren. Ontstaat er in die periode een passende vacature, dan nemen we jouw brief mee in de procedure.