Werken bij Brands

Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige carrière in de bouw? Bij Brands Bouw krijg je uitstekende kansen met een goed salarispakket en de mogelijkheid om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Werken bij Brands Bouw is de kans om jezelf te bewijzen in een solide bouwbedrijf met een uitstekende reputatie.

Leerbedrijf

Brands Bouw is een vooraanstaand leerbedrijf. Leerlingen maken deel uit van onze bedrijfscultuur die stimuleert en uitdaagt. Jonge werknemers nemen bij ons bedrijf een volwaardige plaats in waar zij op verschillende niveaus worden opgeleid. Mocht de stage van beide kanten goed bevallen dan zijn er volop mogelijkheden om bij ons in dienst te komen. 

Leren en werken

Werken bij het familiebedrijf middels een leerwerk-traject doe je samen met een leermeester. Je gaat niet alleen naar school om te leren, maar ook om te toetsen of dat wat je in de praktijk hebt uitgevoerd goed is uitgevoerd. Je wordt als volwaardig medewerker in het team opgenomen, met kans op een vaste baan in de bouw!

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen of ben je op zoek naar een leerwerkplek, mail dan naar sollicitatie@brandsbouw.nl dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Open sollicitaties

Hebben we momenteel geen passende vacature maar lijkt het je wel leuk om bij ons te komen werken? Mag je altijd je motivatiebrief en CV mailen naar sollicitatie@brandsbouw.nl

 

In het kader van de privacywet mogen wij de sollicitaties standaard 4 weken bewaren, maar indien je in je bericht ons toestemming geeft mogen wij de sollicitatie een jaar bewaren. Ontstaat er in die periode een passende vacature, dan nemen we jouw brief mee in de procedure.

Acquisitie op dit mailadres wordt niet op prijs gesteld en niet beantwoord.