Woningbouw

Seriematig

Specialist in Woningen en appartementen. Zo mag Brands Bouw zich na tientallen appartementencomplexen met recht noemen. We bouwen voor woningcorporaties, maar ook voor beleggers en projectontwikkelaars.
Bij Brands Bouw draait alles om effectiviteit, snelheid en flexibiliteit. Door onze jarenlange ervaring, vakbekwame medewerkers en het benodigde eigen materieel kunnen wij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Kennis van bouwkosten, voorschriften, brandveiligheidseisen, vluchtwegen, liften en parkeergarages is bij deze projecten onmisbaar. Wij hebben die kennis.

 

Particulier

Wie droomt er niet van: een eigen, traditioneel gebouwde exclusieve woning. Brands Bouw is gespecialiseerd in (exclusieve) particuliere woningbouw en helpt u graag bij het realiseren van uw droomhuis. U kunt bij ons rekenen op deskundigheid, vanaf het bouwontwerp tot aan de oplevering.
Bij (exclusieve) woningbouw moet u niet alleen denken aan nieuwbouwprojecten, ook in het verbouwen van woningen en woningrenovatie heeft Brands Bouw ruime ervaring, en zijn er reeds vele woningen gerealiseerd.

 Wij hebben kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan en staat garant voor een hoogwaardig eindproduct.