Onderhoud & Renovatie

Brands Bouw schuwt het ‘kleinere’ werk niet. Als particulier kunt u op ons rekenen, voor elke bouwkundige klus. Verhelpen van lekkages, vervangen van sloten, scharnieren en kozijnen of verbeteren van de isolatie? U zegt het maar! We zijn specialist in alle soorten onderhoudswerk. En in geval van nood, staan onze vaklieden van de 24-uurservice voor u klaar!

Wanneer uw woning niet meer voldoet aan uw huidige wensen en gezinssituatie en de staat van de woning is van dien aard dat onderhoud noodzakelijk is, dan kan woningrenovatie het toverwoord zijn. Brands Bouw heeft menig pand al gerenoveerd, dus aan kennis en ervaring geen gebrek.

Ook bij grotere verbouwingen of nieuwbouwprojecten denken we graag met u mee. U wilt een dakopbouw, interne verbouwing, nieuwe kozijnen, badkamer of garage? Het hele traject is van ontwerp tot en met bouwaanvraag, uitvoering en nazorg bij ons in goede handen. Wij zijn lid van Bouwend Nederland en kunnen u de zekerheid bieden van GIW en Bouwgarant.

Alle disciplines

Winkels, woningen, kantoren, bedrijfspanden en (zorg)instellingen voldoen na verloop van tijd niet meer aan moderne gebruikers eisen. Brands Bouw kan in zo’n geval uw verbouwing of onderhoud verzorgen. Wij luisteren naar uw wensen en maken op basis daarvan samen met u een doordacht verbouwingsplan. Het traject van bouwaanvraag tot en met uitvoering en nazorg zijn bij ons in vertrouwde handen.

Onze vakmensen denken met ú mee: waar mogelijk moet het gewone werk van onze opdrachtgevers immers gewoon doorgaan. Tijdens onze werkzaamheden moet hinder in werk– of woonruimten tot een minimum worden beperkt. Zonder verlies van kwaliteit of veiligheid!

Brands Bouw heeft een groot aantal opdrachtgevers waarvoor wij als vaste partner verbouwingen en onderhoud uitvoeren.

 

Wij zijn onderhoudspartners van onder andere:

 

 

Treant Zorggroep

 

Gemeente Emmen

 

EMMTEC

 

Waterleiding Maatschappij Drenthe

 

Rijksuniversiteit Groningen

 

AHOLD

 

Nederlandse Gasunie

 

FPC Dr. S. van Mesdag

 

Centrum Veilig Wonen

 

Het Apostolisch Genootschap